"/>

Iveco Trakker 8x8 voor Sijben Bronboringen

‹ Terug naar overzicht

Het maakt niet uit op welke ondergrond Sijben Bronboringen rijdt met zijn nieuwe Iveco Trakker 8×8, want deze rolt gemakkelijk door ieder terrein. De medewerkers op iedere gewenste plek diversen bronboringen uitvoeren met deze robuuste Iveco. 

Sijben Bronboringen zet met de aanschaf van de Iveco Trakker de stap naar Euro 6 Step D. Hierdoor voldoet het bedrijf aan de strengste milieueisen die tegenwoordig gelden.

Niet over één nacht ijs

In hun zoektocht naar een nieuwe terreinwagen kwamen ze met hulp van enthousiaste conculega’s in het loonwerk uit bij Charles Feijts Bedrijfswagens en Iveco. Sijben Bronboringen is niet over één nacht ijs gegaan en heeft contact gezocht met een aantal Iveco-rijders in de provincie Limburg. Van hen kregen zij veel positieve informatie en een nadrukkelijk advies om een Trakker aan te schaffen. Deze is namelijk uitermate geschikt voor de bronboringen die het bedrijf uit Neer realiseert op het ruwe terrein.

Lees verder onder de foto.

Speciale Iveco Trakker

De prijs-kwaliteitverhouding van de Trakker en de lage TCO zijn volgens Luuk Sijben – mede-eigenaar van het bedrijf – erg aantrekkelijk. Een andere truck kan hieraan tippen, stelt hij. “We zijn erg onder de indruk van zijn offroadcapaciteit. Daarnaast zijn we erg blij met de opbouw. Hij is uitgerust met 450 pk 13 liter-motor, een Palfinger-laadkraan om de casings (boorbuizen) te manipuleren, een 10 meter lange boormast en een stationaire extra Iveco-motor die het geheel aandrijft. Sijben Bronboringen hoeft dus geen PTO-uren te maken.” 

Opbouw zo compact mogelijk

Wim Bisschop, verkoopadviseur bij Charles Feijts Bedrijfswagens, voegt hieraan toe: “Er zijn tevens aan aantal componenten verplaatst om de Iveco Trakker zó compact mogelijk op te kunnen bouwen. Je kunt dan denken aan onder andere luchtfiltertanks, dieseltank, accu’s en luchtketels. Bovendien doet het ons deugd om te zien dat Sijben Bronboringen enorm tevreden is over de truck.”

Kijk hier hoe Luuk Sijben laat zien waarom de Iveco Trakker is aangeschaft: