Digitale orderplaatsingen voor zelfstandige chauffeurs

‹ Terug naar overzicht

Leegrijden behoort wat TimoCom betreft tot het verleden. Het bedrijf toont tijdens de vakbeurs Transport Compleet – van 26 tot 28 maart in Hardenberg – wat de mogelijkheden zijn van digitale orderplaatsingen.

Digitale orderplaatsingen

Smahan Dahmani-Cicek, Karina Villavicencio en Roland Hietkamp zullen als experts bezoekers te woord staan op de TimoCom-stand.

“Vooral in Noord-Holland zijn er veel zelfstandige chauffeurs die vaste orders hebben, maar vaak nog steeds leeg terugrijden. Dat is weggegooid geld. TimoCom biedt het netwerk aan om op elk moment winstgevende transportorders en ladingen te krijgen”, zegt Smahan Dahmani-Cicek, countrymanager Benelux. “Chauffeurs hoeven geen software of applicaties meer aan te schaffen. Als gebruiker van het Smart Logistics System nemen automatisch deel aan het digitale orderplaatsingsproces.”

Eén neutraal netwerk

Het TimoCom-systeem combineert vervoerders, expediteurs en bedrijven uit de productie en handel tot één neutraal netwerk van meer dan 40.000 gecontroleerde bedrijven. Volgens TimoCom worden via de systeemtoepassingen meer dan 750.000 internationale vracht- en laadruimteaanbiedingen per dag geplaatst, meer dan 100.000 vrachtwagens gevolgd en ontelbaar veel routes gepland en transportkosten berekend. Het TimoCom-systeem kan via gestandaardiseerde interfaces ook in reeds bestaande processen van klanten worden geïntegreerd.

Het TimoCom-team laat tijdens Transport Compleet op stand 429 dagelijks van 14.00 tot 22.00 uur zien hoe vervoerders en expediteurs het systeem kunnen gebruiken.