Routiers 5 ligt (bijna) op de mat!

‹ Terug naar overzicht

In Routiers 5 vertelt en toont William Siben wat hij onderweg aan mooie trucks tegenkomt. Met behulp van de op zijn Seat Leon gemonteerde camera’s gaat William voor ‘rolling shots’. Scroll verder voor wat indrukken en lees vooral zijn verhaal in Routiers!

Verder in deze uitgave: Mercedes-Benz en Scania vertellen over hun plannen op het gebied van elektrische vrachtwagens. Het Zweedse merk neemt in elk geval voorlopig geen afscheid van de diesel. Het liet weten dat ze nu een V8 leveren met 770 pk: meer power en minder brandstofverbruik.

Hart onder de riem

Ernst Ludgert, bedrijfsarts en medisch adviseur bij STL, steekt de werknemers in de transport- en logistieksector een hart onder de riem. Zij – dus ook de chauffeurs – verdienen volgens hem ook applaus voor hun werk tijdens de coronacrisis.
TLN heeft de TLN Uren-app gelanceerd. Deze manier van uren registreren moet onder meer chauffeurs gemak en tijdwinst opleveren. 

Routiers 5 2020Cover Routiers 5

De chauffeur op de cover van deze Routiers is Roland Dekker. De redactie rijdt met hem mee in zijn vrachtwagen, met behulp waarvan hij rioolgemalen reinigt. En uiteraard komen meer vrachtwagenchauffeurs aan het woord. Neem Dylan Pronk, die begin volgend jaar voor zichzelf gaat rijden. Of Marjan van Gils, die – tot haar eigen verrassing – op een betonmixer rijdt. En dan hebben we Eline de Vries. Zij mag met twee gloednieuwe Volvo’s een rit naar Italië maken. Kijk hier voor een video-impressie en lees uiteraard haar verslag in Routiers 5!  Nog geen abonnee? Klik hier.

Truckshow

En mocht je denken dat het houden van een truckshow in deze tijd niet of nauwelijks haalbaar is… In Harskamp werd de kans toch gegrepen, uiteraard op basis van de RIVM-voorschriften. Lees het in Routiers!