NK Veiligste Chauffeur: derde editie naar 2021

‹ Terug naar overzicht

In verband met het coronavirus is besloten om de derde editie van het NK Veiligste Chauffeur uit te stellen.

Hélène Hendriks Martin Kolff Veiligste chauffeur

Ambassadrice en presentatrice Hélène Hendriks en Martin Kolff, winnaar van de competitie in 2019 en vrachtwagenchauffeur bij Van Waveren Transport uit Amsterdam.

De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact op de gehele maatschappij, maar zeker ook op de sector logistiek en transport. Om die reden werd eerder de start van de wedstrijd al tot nader order uitgesteld.

NK Veiligste Chauffeur naar 2021

Gezien de huidige situatie heeft de organisatie besloten om de competitie door te schuiven naar 2021. Ook het geplande evenement in Assen op 26 september 2020 komt hiermee te vervallen.

Waardering voor chauffeurs en ondernemers

De twee andere TVM Awards (Veilig Transport en Ridder 2020) worden later dit jaar nog wel uitgereikt, aan respectievelijk een onderneming en een chauffeur die zich hebben onderscheiden op het gebied van veiligheid. De uitreiking zal kleinschalig plaatsvinden en gedeeld worden via social media. Op deze manier willen TVM en zijn partners in deze tijd toch nog hun waardering tonen aan chauffeurs en (transport)ondernemers.

Verkeers- en transportveiligheid

TVM Awards is een initiatief van TVM verzekeringen ter verbetering van de verkeers- en transportveiligheid in Nederland. De partners van de TVM Awards zijn: Volvo Trucks Nederland, Continental Benelux, Van Eijck Groep, BP, Advance Groep, TLN, Veilig Verkeer Nederland, ANWB en Sectorinstituut Transport en Logistiek.