Wie wordt de veiligste chauffeur van Nederland?

De zoektocht naar de veiligste chauffeur van Nederland is gestart! Tot 1 juni kunnen chauffeurs zich opgeven die denken dat zij de veiligste chauffeur van Nederland zijn. Wie de competitie wint, mag zich een jaar lang de Veiligste Chauffeur van Nederland noemen. Bovendien wint hij of zij een bokaal en een reis voor twee personen naar Brazilië.

Wie wordt de veiligste chauffeur van Nederland?| Routiers
Wie wordt de veiligste chauffeur van Nederland?| Routiers

Organisator TVM verzekeringen maakt zich al decennialang hard voor transportveiligheid. Afgelopen najaar werd alweer de vijftigste editie gevierd van Ridders van de Weg, een instituut in de transportwereld dat draait om het belonen van langdurig schadevrij rijden. Dit jaar komt TVM met iets nieuws: de TVM Awards. Deze awards heeft drie pijlers: NK Veiligste Chauffeur 2019, Ridder 2019 en Veilig Transport 2019.

Minimaal 3.000 deelnemers

Het NK Veiligste Chauffeur gaat 1 juni van start. TVM heeft de ambitie om minimaal 3.000 deelnemers te werven. De competitie begint met een onlinekennisfase. Aansluitend volgen twee halve finales en een grote landelijke finale op 26 oktober op het TT Circuit in Assen. Als onderdeel van de competitie wordt ook rijgedrag gedurende een langere periode gemeten.

Aanmelden

Wie meer wil weten over de TVM Awards of zich wil aanmelden voor de NK Veiligste Chauffeur-competitie, kan terecht tvmawards.nl.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.