‘We zijn 24 uur inzetbaar’

Mijn bedrijf 21-03-2019
‘We zijn 24 uur inzetbaar’

“Nadat ik in maart 2016 mijn man Willem van Schaik heb leren kennen, ben ik in juni 2016 mee gaan werken in zijn bedrijf, W.J. van Schaik Transport. Hij is dit transportbedrijf in grond-, weg- en waterbouw begonnen in 2007 met en trekker en een oplegger.”

‘We zijn 24 uur inzetbaar’

Naam: Frossinia van Schaik ( 42 )
Truck: Volvo FMX 10×4 kieper
Bedrijf: W.J. van Schaik Transport, Boven-Leeuwen

‘We zijn 24 uur inzetbaar’

“Ik ben begonnen in Apeldoorn op een klein project in het asfalt frezen voor een grote aannemer. Ik was helemaal niet bekend met transport in grond-, weg- waterbouw. Dit was dan ook mijn vuurdoop om onder een freesmachine te gaan staan met een 10×4 kieper om daar het freesafval van het asfalt in op de vangen en af te voeren naar een asfaltmolen in Doetinchem.”

Perfecte werkverdeling

“Ik ben in dit werk gerold, omdat mijn man een eigen bedrijf heeft. Dat bevalt uitstekend. De grond-, weg- en waterbouw is namelijk heel breed en afwisselend qua werkzaamheden. We hebben ook een perfecte werkverdeling. Mijn man werkt vijf dagen dagen in de week en ik werk twee à drie nachten in de week. Het mooie van die verdeling is ook dat de vrachtwagen 24 uur rijdt op een groot project. Het speciale van ons bedrijf is dat wij 24 uur inzetbaar zijn en dat we in 2018 de stap hebben gezet om te investeren in een nieuwe kieper. Deze is afgeleverd in januari 2019 door onze dealer Bas Trucks.”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.
Lees HIER meer Mijn Routiers-samenvattingen.