TX-FLEX smartphone-app geüpdatet met boordcomputerfuncties

De mobiele TX-FLEX-app van WABCO heeft een grote update gekregen. De app bevat nu uitgebreide telematicafuncties die voorheen alleen met een boordcomputer te gebruiken waren. De functies maken het mogelijk vloten op afstand te beheren op een flexibele en mobiele manier.

TX-FLEX smartphone-app geüpdatet met boordcomputerfuncties| Routiers

TX-FLEX en TX-GO

Met de app krijgen chauffeurs toegang tot planning, communicatie en navigatie op hun mobiele toestel. Dit zijn functies die vroeger enkel beschikbaar waren via de vaste TX-SKY-boordcomputer. Daarnaast biedt de update ook de mogelijkheid om samen te werken met de TX-GO boordcomputer. De TX-GO is een voertuigonafhankelijke boordcomputer zonder display. De chauffeur koppelt de TX-FLEX-app eenvoudig aan de boordcomputer om toegang te krijgen tot uitgebreide dataservices via een mobiel toestel – een tablet of smartphone. Met een overzicht van de resterende rij- en rusttijden van chauffeurs biedt de vernieuwde app ook vlootbeheerders heel wat flexibiliteit.

TX-FLEX meer dan een chauffeursapp

“Deze nieuwe combinatie van onze chauffeursapp en boordcomputer zonder display betekent een aanzienlijke verrijking van ons telematicaportfolio. Het is de ideale oplossing voor vloten die een mobiele oplossing zoeken, maar vrij willen kiezen met welke toestellen ze werken binnen en buiten de truck”, aldus Peter Bal, Vice President Digital Customer Services bij WABCO. “Dankzij de geavanceerde API brengen we digitalisering nu tot in de cabine. TX-FLEX is meer geworden dan een chauffeursapp; het is een geavanceerde telematicaoplossing die vloten en chauffeurs helpt efficiënter, mobieler en gebruiksvriendelijker te werken.”

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.