Transport Compleet 2020 valt alsnog van de kalender

coronacrisis 28-10-2020
Transport Compleet 2020 valt alsnog van de kalender

Transport Compleet Hardenberg gaat dit jaar niet door. De beurs wordt vanwege de gevolgen van de covid-19-maatregelen verschoven naar 14, 15 en 16 juni 2022. Beursorganisator Easyfairs zegt hiermee uitdrukkelijk tegemoet te komen aan de wens van exposanten en bezoekers. De eerstvolgende editie van de transportbeurs is op 15, 16 en 17 juni 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

Transport Compleet 2020 valt alsnog van de kalender

Transport Compleet Hardenberg stond gepland voor 1, 2 en 3 december 2020. “Zelfs onder de huidige omstandigheden kunnen en mogen beurzen doorgaan”, zegt Bianca van Grinsven namens Easyfairs. “Tegelijkertijd zien we de sterke groei in besmettingen en dat de op 13 oktober aangekondigde maatregelen gericht zijn op zo min mogelijk persoonlijke contacten en reisbewegingen. Deze gedeeltelijke lockdown geeft te veel zorgen over de komst van bezoekers en de gezondheid van de exposanten, bezoekers en eigen medewerkers.”

Transport Compleet 2020 valt alsnog van de kalender

Veranderd sentiment exposanten

Wat dat betreft is het sentiment onder exposanten in de afgelopen periode ook duidelijk veranderd, constateert Van Grinsven. “We luisteren naar onze exposanten en hebben besloten deze editie van Transport Compleet te verplaatsen.”

Transport Compleet Hardenberg juni 2022

Eerder dit jaar maakte Easyfairs haar toekomstplannen voor zijn transportbeurs bekend. De verplaatsing van Hardenberg-editie heeft hiervoor geen gevolgen. Dat betekent dat de beurs één keer per jaar plaatsvindt: in de even jaren in Hardenberg en in de oneven jaren in Gorinchem. De eerstvolgende editie van Transport Compleet is op 15, 16 en 17 juni 2021 in Gorinchem. In Hardenberg vindt Transport Compleet in juni 2022 weer plaats. “We nemen de komende periode contact op met alle exposanten en betrokken partijen en doen er alles aan om de verplaatsing zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen”, aldus Van Grinsven. “Wij danken alle partijen die ons gesteund hebben in de afgelopen periode. Hun betrokkenheid en loyaliteit doet ons goed. We kijken met veel enthousiasme uit naar de komende edities.”