Strijd om Het Beste Truckerscafé van Nederland in volle gang

IQ Select is op zoek naar Het Beste Truckerscafé van Nederland. Vrachtwagen-chauffeurs kunnen t/m 31 mei 2023 stemmen op één van de 29 genomineerde cafés.

Strijd om Het Beste Truckerscafé van Nederland in volle gang| Routiers
Strijd om Het Beste Truckerscafé van Nederland in volle gang| Routiers

Het winnende truckerscafé krijgt een geldprijs € 2500,- en een bokaal uitgereikt. Onder de stemmers wordt ook een prijs verloot. Op 2 juni worden de winnaars bekend gemaakt.

De wedstrijd

Truckerscafés zijn van grote waarde voor vrachtwagenchauffeurs. Hier komen de truckers tot rust, kunnen ze een hapje eten en ontmoeten ze hun collega’s. Om de Truckerscafés in het zonnetje zetten, heeft IQ Select de wedstrijd “ Het Beste Truckerscafé van Nederland” in het leven geroepen. Op 2 juni worden de winnaars bekend gemaakt via de social media kanalen van IQ Select.

Stemmen

Tot en met 31 mei 2023 kunnen chauffeurs en liefhebbers van truckerscafés stemmen op hun favoriet. Uit alle aanmeldingen maken 29 genomineerde cafés kans op de hoofdprijs. Daarnaast maken ook de stemmers kans op een prijs. Stemmen kan via https://www.iqselect.nl/verkiezing-beste-truckerscafe-nederland/

IQ Select

De wedstrijd is in het leven geroepen door IQ Select, de baan bemiddelaar in de transportsector. IQ Select helpt werknemers in het transport met het vinden van een passende, stabiele baan waar beide partijen blij van worden. Hierbij kijkt IQ Select niet alleen naar eerlijke salarissen, maar ook naar een prettige werkomgeving. Kandidaten kunnen via de zoekmachine op www.iqselect.nl op zoek naar hun droombaan in het transport.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.