Stens Transport BV: 'De beste tip: saamhorigheid!'

Sinds kort ben ik mede-eigenaar van Stens Transport, het bedrijf dat m´n overgrootopa in 1917 is begonnen. Ik ben daarmee de vierde generatie die het bedrijf, gespecialiseerd in veevervoer, gaat voortzetten. Ik doe dat nu samen met mijn vader, Jan Stens.

Stens Transport BV: 'De beste tip: saamhorigheid!'| Routiers
Stens Transport BV: 'De beste tip: saamhorigheid!'| Routiers

Ik zit vrijwel dagelijks op de weg om runderen te vervoeren. Daarnaast doe ik de planning en ander administratief werk. De combinatie transport en het werken met runderen is mooi. Daarnaast hebben we een exportverzamelplaats hier op het terrein met ruimte voor 75 koeien.

Zorg dat je je specialiseert

Veevervoer is een tak van sport waarin niet iedere vervoerder kan of wil werken. We worden vaak geconfronteerd met verbale en non-verbale kritiek. Immers iedereen heeft een mening deskundig of niet. Dat is wel een punt wat ons bezighoudt als transporteur van levende dieren. Als advies/tip zou ik collega´s willen meegeven je doel achterna gaan en zorgen dat je je specialiseert. Verder is mijn advies voor directeuren zo nu en dan ook de werkschoenen aan te trekken en het licht uit doen. Dat zorgt voor saamhorigheid!

Wie:  Christiaan Stens (22)
Truck: Alle auto´s binnen bedrijf
Bedrijf: Stens Transport BV, Staphorst

Dit is een samenvatting. Voor het volledige artikel lees ons papieren magazine ‘Routiers’.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.