Scania-vierasser voor Marcel Wittenberg Oss

Aannemingsbedrijf Marcel Wittenberg Oss heeft een Scania G410 8×4*4 bakwagen met kettingcontainerinstallatie van Transcom in Harderwijk in gebruik genomen. 

Scania-vierasser voor Marcel Wittenberg Oss | Routiers
Scania-vierasser voor Marcel Wittenberg Oss | Routiers

Het voertuig is uitgevoerd als XT en beschikt over vier goedgekeurde zitplaatsen. Deze conversie werd doorgevoerd door Estepe in Heesch. Wittenberg bestelde de bakwagen met een 9-tonsvooras, een aangedreven tandemstel en een sturende en hefbare naloopas als vervanger voor een ouder voertuig. 

Wittenberg altijd al Scania-minded

“Wij zijn altijd een Scania-minded bedrijf geweest. Zowel mijn opa, oom als mijn vader kocht ze al. We hebben zelfs nog twee Torpedo’s rijden,” vertelt Gerben Wittenberg over de nieuwe auto. “Maar hoewel er dus altijd een kort lijntje met de dealer in Veghel is geweest, was het nog niet automatisch een gelopen race dat wij voor Scania zouden gaan. “Deze auto vervangt namelijk een 6×6 widespread en dat wilden wij eigenlijk weer. Maar dat bestaat niet meer. Dus volgde er intensief contact met de dealer om te kijken hoe we dat konden oplossen. Dat is dus deze auto geworden, die meteen de eerste van het nieuwe model is dat bij ons gaat rijden. Deze asconfiguratie hebben wij nog niet in huis, dus ik ben heel benieuwd hoe die uitpakt in ons werk.”

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Routiers nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.