Scania 530R V8 voor vloerenbedrijf

Trucknieuws 15-02
Scania 530R V8 voor vloerenbedrijf

Vloerenbedrijf Nicky Huisman heeft een nieuwe Scania 530R 10x4*6 aangeschaft. Dit voertuig, met V8-motor en uitgerust met een hybride mobiele centrale opbouw voor mortel, wordt ingezet voor het leggen van zandcementvloeren.

Scania 530R V8 voor vloerenbedrijf

Nicky Huisman uit Berlicum verzorgt zandcement- en anhydrietgietvloeren voor projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en particulieren. “Dit voertuig past perfect bij de werkzaamheden die wij uitvoeren,” verklaart eigenaresse Nancy Huisman. De motor is zuinig en efficiënt, volgens Scania.

Ruime cabine

De nieuwe Scania is zowel aan de buiten- als aan de binnenkant luxe. De buitenzijde is antracietkleurig en is uitgerust met een lampenbeugel en extra lampen. Die geven de cabine een stoer uiterlijk. De leefruimte van de cabine is ruim en biedt veel opbergmogelijkheden.

De zandcementopbouw is hybride. Daardoor is het mogelijk om zowel op Power Take Off als elektrisch cementdekvloeren op locatie te produceren. Zo kan het vloerenbedrijf klanten cementdekvloeren aanbieden die emissievrij worden gelegd. Nicky Huisman legt met vier trucks met cementopbouw vloeren in het hele land.

Lees ook: “Met twee vrachtwagens heel flexibel”