Sander Lovink wordt weer chauffeur, maar nu zelfstandig

“Het is zo ver”, zegt Sander Lovink. “Met vele jaren ervaring als chauffeur en expediteur/transportplanner heb ik een paar maanden geleden besloten om vanaf 1 januari 2021 als zelfstandig chauffeur aan de slag te gaan.”

Sander Lovink wordt weer chauffeur, maar nu zelfstandig| Routiers
Sander Lovink wordt weer chauffeur, maar nu zelfstandig| Routiers
Sander Lovink wordt weer chauffeur, maar nu zelfstandig| Routiers

Mijn Lading
Wie: Sander Lovink (45)
Truck: divers
Bedrijf: Sander Lovink Transport & Dienstverlening, Varsseveld

“In de tijd dat ik fulltime en parttime chauffeur ben geweest – en dat is al een tijd, want ik heb in 1996 mijn grootrijbewijs gehaald – heb ik veel ervaring opgedaan in het kippertransport, op betonmixers, met machineverplaatsingen en vervoer van stukgoed nationaal en internationaal. Vooral het dagwerk in het kippertransport en op betonmixers is me altijd goed bevallen. En dat ga ik nu weer doen. Ik ben destijds in dit werk gerold omdat ik me hierbij erg thuis voel. Ik voel me geen chauffeur die een bak asfalt of beton van A naar B brengt, maar onderdeel van een team dat iedere dag weer een klus klaart.

Sander Lovink is ook muzikant

“Een mooie bijkomstigheid was dat ik dit werk altijd prima heb kunnen combineren met mijn grote hobby als muzikant. Van 2001 tot 2014 heb ik de combinatie van het rijden op de kiepwagen en betonmixer op een aantal doordeweekse dagen en optredens met de band op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden goed kunnen volhouden. Daarna ben ik op kantoor terechtgekomen als transportplanner/expediteur. In de jaren op kantoor heb ik mijn beroepsdiploma goederenvervoer gehaald en ben nu in het bezit van een transportvergunning. De hoogste tijd dus om voor mezelf te kiezen. Dus mocht je een keer ergens in de file staan door wegwerkzaamheden, dan zou het maar zo kunnen dat je langs mijn werkplek komt.” 

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Routiers nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.