Routiers 6 ligt op de mat!

In Routiers 6 de nodige artikelen op het gebied van truck en lading. Eline de Vries rijdt met elektrische Volvo’s en neemt een kijkje bij Mercedes-Benz dat ons kennis laat maken met zijn nieuwe trucks voor nu en de toekomst. René Welmers gaat op pad met de verfijnde MAN TGX en Wido toont zijn Nooteboom-dieplader, die speciaal voor het vervoer van tiny houses is gebouwd.

Routiers 6 ligt op de mat!| Routiers

In deze uitgave een gesprek met Reining Transport. Om de eigen chauffeurs de zoektocht naar een goede overnachtingsplaats te besparen, heeft het bedrijf een nieuwbouwlocatie met 120 tot 130 parkeer- én slaapplaatsen geopend in het Duitse Brüggen-Bracht. Verder schuiven we aan tafel in wegrestaurant In de Klaver – “Het eten is hier gewoon normaal” – en kijken we naar de Kamer van de Toekomst. Op dit interactieve platform wil Sectorinstituut Transport en Logistiek alles tonen dat met (de ontwikkeling van) het chauffeursvak te maken heeft.

Op de cover van Routiers 6

Op de cover van deze Routiers staan de gebroeders Lars en Niels Geelhoed met hun vader Joop. De broers runnen een eigen transportbedrijf en Joop is medeaandeelhouder én chauffeur. In beide functies is Joop belangrijk voor zijn zoons.

Uiteraard spreken we weer een flink aantal vrachtwagenchauffeurs in de Mijn Routiers-rubrieken, waaronder Daniëlle Troost, die in Mijn Rit vertelt over de rit van Scandinavië naar Roemenië en Griekenland.

Het team van Routiers wenst je veel leesplezier en een goed, gezond 2022!

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Routiers nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.