Routiers 5 ligt (bijna) op je mat!

10-11-2022
Routiers 5 ligt (bijna) op je mat!

80.000 volgers op TikTok en nu op de cover van Routiers: influencer Badraaf, oftewel vrachtwagenchauffeur Jorn van Hooft, dankt zijn onlinesucces aan een per ongeluk openbaar gepubliceerd filmpje voor zijn zoon. Lees zijn verhaal in Routiers 5, die (bijna) op je mat ligt.

Routiers 5 ligt (bijna) op je mat!

In de nieuwe Routiers blikken we ook terug op het NK Veiligste Chauffeur met de winnaars. En we weten wel welke zaken of omstandigheden onze rijvaardigheid kunnen beïnvloeden, maar waar moet je nu echt op letten om veilig de weg op te kunnen?

Energie in Routiers

Een hot item voor veel Nederlanders is momenteel de hoogte van de energieprijzen. Wat als je als eigen rijder of transportbedrijf rijdt voor een energie-intensieve sector? Wordt het dan een magere winter? Over energie gesproken: het consortium yDrive werkt aan de ontwikkeling van een elektrisch oplegger, die een trekker een duw in de rug kan geven. Lees hier meer over in deze Routiers.

Mijn Leven

Uiteraard komen ook chauffeurs aan het woord in onder meer de diverse rubrieken. In Mijn Leven vertelt Tielbeke-chauffeur James Delwig over zijn ritten naar Kruidvat-filialen in heel Nederland. “Ik ga elke dag ergens anders naartoe. Dat vind ik het mooiste wat er is.”

Lees meer in Routiers! Nog geen abonnee? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.