Routiers 5 is verschenen!

15-11-2021
Routiers 5 is verschenen!

Routiers 5 is gedrukt en verstuurd! In dit nummer onder meer een verbruikstest met de Volvo FH en een nadere kennismaking met de nieuwe, grote DAF’s. 

Routiers 5 is verschenen!

Volvo Trucks heeft er alles aan gedaan om de nieuwe FH nog zuiniger te maken. Uit de test in deze uitgave van Routiers blijkt dat die opzet is geslaagd: de Volvo gooit hoge ogen. Routiers was ook in Spanje om nader kennis te maken met de nieuwe generatie van DAF, het eerste vrachtautomerk dat gebruikmaakt van de toegestane grotere afmetingen. Redacteur Eline de Vries stapt in de grootste cabine ooit. 

Verder in Routiers 5…

Verder brengen we een bezoek aan Truckstop Truck-Inn Nobis Asten, vernemen we van chauffeur Michael van Graafeiland waarom zijn huidige werk de beste keus is die hij ooit heeft gemaakt, rijden we mee met Selman-parttimechauffeur Marcel IJzerman en vertelt Marc Bakkers – hij staat ook op de cover – hoe zijn bedrijf gestaag groeide. Paul Roozen heeft zeker in deze tijd belangrijk werk, want hij levert zuurstof af bij onder meer ziekenhuizen. Ook komen we te weten wat het Traumaloket kan betekenen voor chauffeurs. Uiteraard is in dit nummer nog veel meer te zien en te lezen. Veel plezier ermee!

Nog geen abonnee van Routiers? Kies dan hier je abonnement!