Routiers 5 is uit! En op de cover staat…

25-10-2019
Routiers 5 is uit! En op de cover staat…

… Joe Wouters! Hij stuurde de mooiste foto in voor de Routiers-coveractie. Daarmee staat hij niet alleen voor op Routiers 5 én in de rubriek Mijn Truck, maar krijgt hij ook een gratis jaarabonnement op Routiers én de Routiers-truckerscap. Joe, van harte gefeliciteerd!

Routiers 5 is uit! En op de cover staat…

Verder deze Routiers: we rijden mee met Hanos-chauffeur Martijn Alders en volgen we in een prachtige fotoserie eigen rijder Simon Habes tijdens een van zijn laatste ritten naar het Verenigd Koninkrijk.

Routiers 5 is uit! En op de cover staat…

Routiers 5: NK Veiligste Chauffeur

In deze Routiers komt ook de politie aan het woord. Zij legt uit  wat sensing is en waarom dit een probaat middel is tegen ladingdiefstal. Ook besteden aandacht aan het NK Veiligste Chauffeur, waarvan de finale morgen (26 oktober) wordt gehouden. 

Vermogende zescilinder

Naast de verhalen van chauffeurs in de Mijn Routiers-rubrieken, komen er uiteraard ook de nodige trucks voorbij in deze uitgave. Naast een Volvo FE met lage-instapcabine gaat de redactie op stap met een DAF CF 480 FAX 8×2. Daarnaast stapt redacteur René Welmers in de sterkste Scania-zescilinder. Met zijn 540 pk heeft hij meer vermogen dan de lichtste V8. Hoe rijdt dat? Lees het antwoord – en nog veel meer – in Routiers 5.

Nog geen abonnee? Klik HIER.