Routiers 3 is verschenen!

09-07-2021
Routiers 3 is verschenen!

Routiers 3 is uit! Met op de cover Colin Veldhuizen, die elke werkdag aandachtig luistert naar meerdere ‘voerconcerten’.

Routiers 3 is verschenen!

Wat is er verder nog te lezen in de nieuwe Routiers? Nou, bijvoorbeeld dat sinds 1 juli elke nieuwe vrachtwagen wordt voorzien van van een standkachel en standairco. En dat is hard nodig: niet alleen voor het welzijn van de chauffeurs, maar zeker ook voor de verkeersveiligheid. 

Routiers 3 is verschenen!

Veilig overnachten

Veilig overnachten is ook zo’n dingetje: het is heel belangrijk – zie de zojuist geschreven argumenten – en sinds corona zijn beveiligde parkeerplaatsen onverminderd populair. Maar het aantal locaties groeit te langzaam. En welke gevolgen voor chauffeurs heeft het feit dat Amsterdam zwaar verkeer uit de binnenstad gaat weren? 

Letterlijk groot trucknieuws in Routiers 3

Deze Routiers biedt ook letterlijk groot trucknieuws: DAF komt met grotere (cabine)modellen; dat is te danken aan nieuwe Europese wetgeving. Iveco begeeft zich met de nieuwe T-Way het liefst buiten de gebaande paden. En de redactie mocht de weg op met een Scania R590, afgeladen met opties.

Heb je geen abonnement op Routiers? Dat kun je HIER regelen.