Routiers 2: Overnachten langs de weg valt niet altijd mee

In de kersverse tweede editie van Routiers spreekt Hans Plaggenmars zijn ongenoegen uit over de soms beroerde overnachtingsmogelijkheden langs de Nederlandse wegen. De chauffeur heeft de politiek op dit punt aangesproken.

Routiers 2: Overnachten langs de weg valt niet altijd mee| Routiers
Routiers 2: Overnachten langs de weg valt niet altijd mee| Routiers

Uiteraard komen jullie collega-chauffeur ook in deze uitgave weer uitgebreid aan het woord in de diverse rubrieken. Zo rijden we – hoewel het volop lente is – met Daniël Ruijs door het winterse Scandinavië – inclusief rendieren en elanden. Hij doorkruist wekelijks Scandinavië en een rit kan hem niet ver genoeg weg wezen.

Ook in Routiers

In deze Routiers spreken we betrokkenen over de gevolgen van de Suezblokkade voor chauffeurs die af en aan rijden met containers. Ook gaan we in op de mogelijkheden die ‘slimme’ oftewel hoogtechnologische dekzeilen bieden tegen diefstal en inklimming in trailers. Dat kan een boel schade en stress schelen. En we maken kennis met Hyzon, een truckfabrikant in Noord-Nederland. Dit bedrijf richt zich volledige op het ontwikkelen van vrachtwagens met brandstofceltechniek.

We wensen je weer veel leesplezier.

Nog geen abonnee? Klik HIER.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.