Routiers 2 is er (bijna)!

Routiers nummer 2 ligt of valt binnenkort bij je op de mat. In deze uitgave onder meer een artikel over de nog altijd naderende brexit. Eigen rijder Jan van Oostveen rijdt al 34 jaar met vis naar en vanuit Schotland en krijgt er dus onherroepelijk mee te maken. “De brexit heeft ook positieve kanten.”

Routiers 2 is er (bijna)!| Routiers
Routiers 2 is er (bijna)!| Routiers

Ook vragen we je aandacht voor de TVM Awards – de nieuwe invulling van de NK Veiligste Chauffeur, Veilig Transport en Ridders van de Weg. De inschrijving start op 1 mei. In een interview met TVM-directeur Arjan Bos lees je over het hoe, wat en waarom.

Na vijftig jaar

Uiteraard doen in de Mijn Routiers-rubrieken je collega’s hun verhaal. In Mijn Bedrijf is het woord aan de 75-jarige Hans Jalving, die na vijftig jaar zijn truck aan de wilgen hangt en daarmee ook zijn bedrijf.

Opleidingsbudget

En voor wie wil (bij)leren: via Sector Transport en Logistiek is vanaf nu een opleidingsbudget beschikbaar. Transport- en logistiekmedewerkers – dus ook chauffeurs – kunnen € 1.000 subsidie krijgen voor het volgen van een vakgerichte opleiding. Dus wil je je Frans bijspijkeren? Grijp je kans!

Lees meer in Routiers! Nog geen abonnee? Klik HIER.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.