Routiers 1: wat vinden chauffeurs van platooning?

Routiers 1 ligt (bijna) op de mat. Hierin onder meer aandacht voor het onderzoek van de Erasmus Universiteit naar de mening van chauffeurs over platooning. En als we dan toch efficiënt aan het rijden zijn: hoe staat het met de ontwikkelingen rondom de 32 meter lange Super EcoCombi in Nederland?

Routiers 1: wat vinden chauffeurs van platooning?| Routiers
Routiers 1: wat vinden chauffeurs van platooning?| Routiers

En hoe ga je efficiënt om met je gezondheid, met je lijf? Jimmie Gilissen – voorheen vrachtwagenchauffeur, nu leefstijltrainer – vertelt over hoe hij zijn leefgewoonten veranderde en wat dat heeft opgeleverd en nog altijd oplevert.

Een bijzondere Mijn Leven in deze Routiers

Verder ging de redactie in gesprek met Jurrian Visscher, eigenaar van wegrestaurant Roadrunner in Dalfsen. Hij en een aantal collega’s zien graag dat chauffeurs weer aan tafel komen zitten. Naast elkaar aan de bar een maaltijd bestellen lijkt hem riskanter dan rustig aan tafel je maaltijd verorberen.

En over gezondheid gesproken: in een bijzondere aflevering van de Routiers-rubriek Mijn Leven is het woord aan Erik Pesch. De betonmixerchauffeur kreeg een flinke klap van het coronavirus, werd in het ziekenhuis in coma gebracht, maar is nu weer aan de beterende hand. Lees zijn verhaal in deze Routiers! Daarin ook het elektrische trucknieuws van Volvo Trucks en een artikel over de gefacelifte Mercedes-Benz Actros, die in twee uitvoeringen leverbaar wordt.

 

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.