Routiers 1 is uit – met een aantal nieuwe rubrieken!

04-03-2022
Routiers 1 is uit – met een aantal nieuwe rubrieken!

In de eerste Routiers van 2022 introduceren we een aantal nieuwe rubrieken. In het hart van elk magazine staat nu ‘Hart voor Trucks’; hierin belicht The Showtruck Channel-fotograaf William Siben een bijzondere vrachtwagen.

Routiers 1 is uit – met een aantal nieuwe rubrieken!

Voortaan opent elke Routiers met de Binnenkomer, waarin een nieuweling in het chauffeursvak wordt gevraagd naar zijn of haar beweegredenen om vrachtwagenchauffeur te worden. Aan het slot van Routiers nemen we in de rubriek Uitzwaaier afscheid van een chauffeur, omdat hij of zij bijvoorbeeld met pensioen gaat, een andere functie binnen het bedrijf gaat vervullen of een totaal andere uitdaging aangaat.

Ben jij een beginnende chauffeur of stap je juist uit het vak? Of ken je iemand die hieraan voldoet? Laat het ons weten door redactiecoördinator Ank van Lier een e-mail te sturen. 

Verder in Routiers 1

Verder in deze uitgave onder meer een interview met DAF-topman Harry Wolters over de toekomst van de transportsector, de terugkeer van  bij Scania en met Mercedes-Benz Trucks het circuit op om veiligheidssystemen te testen.

We hebben ook een reportage over Café Bij Daan aan de A16 bij Willemsdorp en een verhaal met een chauffeur die zich principieel niet heeft laten inenten tegen het coronavirus. Welke praktische hobbels moet hij nemen om zijn werk te kunnen doen? Ook in deze uitgave antwoord op de vraag of een hond (of ander huisdier) mee mag in de vrachtwagencabine. Lees dit en meer in Routiers!

Abonnee? Lees het magazine online!

Ben je abonnee? Dan kun je Routiers ook online lezen. Nog geen abonnement en wel interesse? Kijk dan hier.