Professionele uitstraling belangrijk bij Van der Gaag Transport

Mijn bedrijf 11-01-2018
Professionele uitstraling belangrijk bij Van der Gaag Transport

“Ik ben al veertig jaar eigen baas en zou niet anders willen. Het eigen baas zijn geeft mij meer voldoening en vrijheid. Ik heb altijd in het tankvervoer gezeten en door toeval ben ik tien jaar geleden in het containervervoer terecht gekomen. Vooral het transport van reefercontainers vanaf de Maasvlakte in een straal van honderd kilometer rond Rotterdam. Tussendoor heb ik dan, zoals ook laatst nog, ritten naar Groot-Brittannië, Duitsland en Denemarken.

 

 

Professionele uitstraling belangrijk bij Van der Gaag Transport

Jongensdroom

Voor mezelf beginnen, was een vanzelfsprekendheid. Ik kom uit een transportfamilie. Toen het transportbedrijf van mijn moederskant werd verkocht, wilde ik graag mijn jongensdroom waarmaken, een eigen trekker en een eigen bedrijf. Wel ben ik indertijd vrij snel teruggekomen van het hebben van meerdere vrachtauto´s en dus personeel. Je wordt dan geleefd. Daar ben ik het mens niet voor. Om continu goed zicht te hebben op hoe de zaken ervoor staan, heb ik me bekwaamd in financieel management en kan ik m´n boekhouding zelf doen.

Professionele uitstraling belangrijk bij Van der Gaag Transport

Er zijn een paar dingen die mijn bedrijf speciaal maken. Ten eerste het er altijd netjes uitzien. Ik ben geen ijdeltuit, maar voor mij onder werktijd nooit een korte broek, t-shirt en klompen. Ik ga voor een professionele uitstraling in mooie polo. Verder zorgt ook mijn trekker voor toegevoegde waarde van het bedrijf. Deze Mercedes is namelijk een zogenoemde safety truck die ingezet mag worden voor het vervoer van containers met munitie en vuurwerk.¨(Foto: copyright Christiaan Krop Fotografie) [Lees het gehele artikel in ROUTIERS 4-2017]

Wie: Paul van der Gaag (66)
Truck: Mercedes Actros
Bedrijf: Van der Gaag Transport, Rotterdam