Pop-upshop #ItsMyDrive bij Frans op den Bult

02-06-2020
Pop-upshop #ItsMyDrive bij Frans op den Bult

#ItsMyDrive opent woensdagavond 3 juni een pop-upshop bij Hotel-Restaurant Frans op den Bult in Deurningen.

Pop-upshop #ItsMyDrive bij Frans op den Bult
Eline de Vries (links) van #ItsMyDrive met Pauline Scholten-Hellegers, eigenaresse van Frans op den Bult.

Normaal gesproken zijn de spatlappen, T-shirts, sleutelhangers en andere items van #ItsMyDrive alleen online verkrijgbaar. Merkhouder Eline de Vries heeft nu in wegrestaurant Frans op den Bult een locatie gevonden om een pop-upshop te openen en zo alle artikelen ook fysiek aan te kunnen bieden. Niet voor vast, maar voor slechts één avond.

Pop-upshop #ItsMyDrive bij Frans op den Bult

Pop-upshop op andere locatie

In het Twentse Deurningen zijn woensdagavond 3 juni alle producten verkrijgbaar in een speciaal ingerichte tijdelijke winkel in het restaurant. Die shop is er vooralsnog dus alleen maar die avond, al is wel de bedoeling om binnenkort ook op andere locaties te staan. 

‘Doe wat je leuk vindt’

“Met #ItsMyDrive wil ik uitdragen dat het belangrijk is om te ontdekken wat qua werk bij je past, dat je zoveel mogelijk moet doen in het leven wat je leuk vindt en daar volop van geniet”, zegt Eline. “Hoe mooi is het als je iets kunt doen waar je energie van krijgt en je je daarin niet laat weerhouden door wat anderen zeggen? Dát is waar het voor staat.”

Bult korting

Wie die avond naar Deurningen komt, kan een ‘Bult korting’ scoren, verzendkosten besparen en zich laten onderdompelen in Twentse gezelligheid.

De pop-upshop is bedoeld voor chauffeurs die overstaan, bezoekers van het hotel-restaurant en toevallige passanten. Het is een mooie manier om elkaar te ontmoeten. Op gepaste afstand, uiteraard. Daarbij gelden de RIVM-richtlijnen, zoals bij bijvoorbeeld supermarkten en winkels: pin only, houd minimaal 1,5 meter afstand en was/desinfecteer voor en na je bezoek je handen.