Pleisterplaats winnaar Het Beste Truckerscafé van Nederland

Op 2 juni werd de winnaar van de verkiezing Beste Truckerscafé van Nederland bekend gemaakt. Met bijna 19.500 stemmen was het een spannende strijd.

Pleisterplaats winnaar Het Beste Truckerscafé van Nederland| Routiers

Winnaar eerste editie

Juichende medewerkers bij chauffeurscafé de Pleisterplaats in het Limburgse Kessel-Eik. Zojuist hebben zij te horen gekregen dat zij dit jaar zijn aangewezen als het beste truckerscafé van Nederland.

De verkiezing vond online plaats en ruim 19.500 truckers en cafébezoekers deden eraan mee. Met 13% van de stemmen (2.500 in totaal) legde de Pleisterplaats beslag op de eerste plaats.

‘Wij zijn de beste!’

Het adres aan de Napoleonsbaan is al sinds 1850 een gewilde tussenstop. Dat geldt voor truckers, maar ook voor een nog bredere doelgroep. Ook automobilisten en hele families leggen hier graag aan. Die zullen geen gebruik maken van de douches voor de chauffeurs, maar ze dragen wel bij aan een unieke sfeer. De medewerkers doen elke dag hun best het iedereen naar de zin te maken met veel gastvrijheid en een verrassende keuken. De ‘chauffeurs gehaktbal met appelmoes uit eigen keuken’ is een van de toppers op de kaart.

De Pleisterplaats haalde met de titel een geldprijs van € 2.500, - binnen, plus een heuse bokaal. En ze krijgen ook nog een speciaal bord met de opdruk ‘Het Beste Truckerscafé in Nederland’ aan de gevel.

De verkiezing werd georganiseerd door uitzendbureau IQ Select.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.