Nooteboom mag drie semidiepladers leveren aan Peinemann

Voor Peinemann uit Hoogvliet bestaat de nieuwste aanwinst uit drie uitschuifbare hoogwerkersemidiepladers van Nooteboom, type MCO-48-03V, met hydraulische heftafel voor laden op de zwanenhals. 

Nooteboom mag drie semidiepladers leveren aan Peinemann| Routiers
Nooteboom mag drie semidiepladers leveren aan Peinemann| Routiers

De semidiepladers zijn uitgerust met allerlei opties, speciaal gericht op het vervoer van hoogwerker materieel. In de loop van volgend jaar komt daar nog een zesassige Manoovr bij.

Trouwe klant van Nooteboom

Peinemann uit Hoogvliet verhuurt en verkoopt een breed scala aan machines en apparaten en transporteert deze ook. Het gaat dan bijvoorbeeld om heftrucks, hoogwerkers en kranen. Voor zijn transportmaterieel is Peinemann al decennia lang een trouwe klant van Nooteboom. Het wagenpark bevat veel hydraulisch gestuurde Nooteboom MCO- en Manoovr-semidiepladers. 

Opa en kleinzoon

Een van de nieuwste drieassige hoogwerkers semidieplader is bestemd voor de achttienjarige chauffeur Dion Mieremet. Hij neemt het stokje over van zijn grootvader John de Hees, die ruim 28 jaar bij Peinemann in dienst is geweest. Al van kleins af aan ging Dion met zijn opa mee, die hem alle fijne kneepjes van het vak heeft geleerd zoals het laden en lossen van machines en het veilig zekeren van de lading. 

Met zijn zeventig jaar kon John al langere tijd van zijn pensioen genieten, maar hij heeft er bewust voor gekozen om langer bij Peinemann te blijven totdat kleinzoon Dion zover was om zijn functie als chauffeur over te nemen. Zo’n opa moet je hebben!

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.