Mercedes-Benz Arocs voor Haulo Berging

Mercedes-Benz 13-12-2018
Mercedes-Benz Arocs voor Haulo Berging

De door Haulo Berging in gebruik genomen Mercedes-Benz Arocs 4152 L-sleepwagen maakt volgens het bedrijf de verwachtingen meer dan waar.

Mercedes-Benz Arocs voor Haulo Berging

Haulo Berging heeft de niet alledaagse Arocs 4152 L in gebruik genomen voor de zwaarste bergingswerkzaamheden. Deze 8×4 Mercedes-Benz-wrecker is de eerste met een 13-tonsluchtvering op de achterassen in plaats van bladvering. De 41-tons-Arocs wordt ingezet als sleepwagen voor vrachtwagens.

Mercedes-Benz Arocs voor Haulo Berging

Rijeigenschappen Arocs geven doorslag

De rijeigenschappen van de Arocs en de uitstraling waren voor het Noord-Hollandse Haulo Berging belangrijke argumenten om weer voor Mercedes-Benz te kiezen. Dit jaar werden ook al een Actros StreamSpace 2540 L, een Actros ClassicSpace 1830 L en een Actros ClassicSpace 1827 L door vaste mobiliteitspartner Gomes Noord-Holland geleverd. De Arocs mag echter niet zomaar door iedereen bestuurd worden omdat er speciale eisen aan het gebruik worden gesteld. Naast een grootrijbewijs en de opleidingen lichte berging en pechhulp hebben zes Haulo-chauffeurs de opleiding zware berging behaald.

Mercedes-Benz-vloot

De levering en het periodieke onderhoud van de Mercedes-Benz-vloot van Haulo wordt verzorgd door Gomes Noord-Holland. Naast leverancier zijn zij ook klant bij Haulo Berging. Wanneer er gestrande voertuigen naar de Mercedes-Benz-truckdealer moeten worden gebracht, neemt Haulo Berging die taak waar.