‘Meer zelfvertrouwen, kennis en zelfstandigheid’

Mijn leven 01-02-2019
‘Meer zelfvertrouwen, kennis en zelfstandigheid’

“M. Baljeu Transport ben ik samen met mijn man Marc Baljeu zeven jaar geleden begonnen. Ik deed toen alleen de administratie van ons bedrijf en werkte vier dagen per week. Vier jaar geleden in november 2014 ben ik begonnen aan mijn opleiding voor vrachtwagenchauffeur en in juni 2015 had ik alles gehaald: code 95, mijn C en E.”

‘Meer zelfvertrouwen, kennis en zelfstandigheid’

Wie: Danielle Baljeu (38)
Truck: DAF 106XF 510
Bedrijf: M. Baljeu Transport

‘Meer zelfvertrouwen, kennis en zelfstandigheid’

“In oktober 2016 hebben we een nieuwe DAF 106 XF gekocht. De DAF 105 XF hebben we omgetoverd tot mijn eigen truck en vanaf dat moment ben ik ook drie dagen gaan rijden. Heerlijk… Ik rijd alleen containers, gewoon omdat ik dat het leukste vind! In oktober dit jaar ben ik ook begonnen om zelf mijn vakdiploma te gaan halen bij OUB. Zeker een aanrader! Inmiddels heb ik Calculatie afgerond en hier examen voor gedaan en geslaagd. Financieel Management heb ik ook afgerond, maar moet hier nog examen voor doen. Begin 2019 ga ik verder met de vier resterende vakken.”

Plekje gevonden

“Het chauffeur zijn heeft mij veel meer zelfvertrouwen, kennis en zelfstandigheid gebracht. Ik heb een hoop nieuwe mensen leren kennen, al veel ervaring opgedaan en echt wel mijn plekje gevonden in de transportwereld.”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.
Lees HIER meer Mijn Routiers-samenvattingen.