Martijn Klink: ‘Werkgever mag Volvo blijven kiezen'

Mijn Routiers 06-04-2020
Martijn Klink: ‘Werkgever mag Volvo blijven kiezen'

“CB Logistics heeft in de vijftien jaar dat ik er nu werk bijna altijd gekozen voor DAF- en Volvo-trekkers”, aldus Martijn Klink. “De laatste jaren gaat de voorkeur van het bedrijf uit naar Volvo.”

Martijn Klink: ‘Werkgever mag Volvo blijven kiezen'

Wie: Martijn Klink (50)
Truck:  Volvo FH420 op lng
Bedrijf: CB Logistics, Culemborg 

Martijn Klink: ‘Werkgever mag Volvo blijven kiezen'

“Hoewel ik zelf geen trucker ben in de zin van dat ik helemaal gek van  vrachtwagens en een bepaald merk, ben ik wel heel blij met deze Volvo FH die rijdt op lng. Ze rijden fijn, comfortabel en zijn uitgevoerd met allerlei veiligheidssnufjes. Dat zorgt voor een stuk rust onderweg. Verder zijn de stoelen goed en ontbreekt het mij in de cabine aan niks. We rijden met deze auto vanuit de vestiging in Meppel veelal routes richting Zutphen, Amersfoort en Culemborg. In de schoolboekentijd, de oorspronkelijk business van CB Logistics, rijden we ook wel routes richting Kampen, Emmen en België. Ik rijd 60.000 tot 80.000 kilometer per jaar. Omdat de (school)boekenverkoop de afgelopen jaren is afgenomen, is CB Logistics bezig geweest met diversificatie en vervoeren we nu ook kleding, parfum en health care-producten voor verzorgingstehuizen. Dat distributiewerk bevalt me uitstekend.”        

Martijn Klink blij met FH

“Zoals gezegd ben ik niet iemand die helemaal gek is van trucks of een bepaald merk. Deze Volvo is erg mooi en wat mij betreft mag CB Logistics daarvoor blijven kiezen. Wel ben ik blij dat ik nu kan rijden in de grotere FH-uitvoering dan de kleinere FM. Die ruimte geeft je onderweg een veel comfortabeler gevoel.”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.
Lees
HIER meer Mijn Routiers-samenvattingen.