Mark Schellekens trekt de aandacht met kleurige truck

Mijn Routiers 18-11-2020
Mark Schellekens trekt de aandacht met kleurige truck

“Een complete verrassing toen ik mijn truck na een week terugzag”, zegt Mark Schellekens. “Ik wist dat de trekker door een kunstenaar onder handen zou worden genomen en hoopte al (grinnikend) dat er niet een fruitschaal of zoiets op gespoten zou worden.” 

Mark Schellekens trekt de aandacht met kleurige truck

Mijn Truck
Wie: Mark Schellekens (47)
Truck: MAN
Bedrijf: Van der Heijden Internationale Transporten, Wahlwiller

Mark Schellekens trekt de aandacht met kleurige truck

“Het is een kleurige en opvallende truck geworden. Totaal niet verwacht, maar wel superleuk en apart ook! En ik ben niet de enige die dat vind. Tijdens mijn ritten naar Zwitserland heb ik heel erg veel bekijks en zie ik veel glimlachende mensen voorbij rijden. Soms zelfs gevaarlijk ook, want dan gaan ze mijn wagen filmen en komen dan te veel naar rechts, waardoor ik moet uitwijken richting vluchtstrook. Maar al met al dus heel veel positieve reacties. Mooie reclame dus voor mijn baas.

Mark Schellekens naar Zwitserland

Zoals gezegd, rijd ik vooral op Zwitserland met uiteenlopende lading. Met twee Zwitserland ritten per week kom ik jaarlijks op zo’n 130.000 kilometer. Het chauffeursleven bevalt me heel erg goed. Ik ben eigenlijk op het idee gekomen toen ik mijn vrouw tegenkwam, die op dat moment vrachtautochauffeur was. Ik ben mijn groot rijbewijs ook gaan halen en sinds dertien jaar ben ik dus chauffeur, waarvan nu vier jaar bij Van der Heijden Internationale Transporten. Een heel mooi beroep, zeker in een truck als deze. Ik zou niet anders willen.”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.