Marcel Jolink: ’Oostenrijk is mooi, rustig en schoon'

Mijn rit 19-11-2019
Marcel Jolink: ’Oostenrijk is mooi, rustig en schoon'

“Afwisseling. Dat is voor mij een van de belangrijkste en tegelijk leukste dingen van mijn werk. De ene keer vervoer in zand en grind met mijn eigen kieper van België naar Nederland, de andere keer rijd ik met een huifwagen naar Duitsland en of Oostenrijk.” 

Marcel Jolink: ’Oostenrijk is mooi, rustig en schoon'

Mijn Rit
Wie: Marcel Jolink (46)
Truck: Volvo FH4
Bedrijf: Marcel Jolink Transport, Diepenveen
Waarheen: Oostenrijk en veel andere Europese landen

Marcel Jolink: ’Oostenrijk is mooi, rustig en schoon'

“Vooral de ritten naar Wenen daar kan ik van genieten. Ook privé kom ik daar graag met vakanties. De natuur is er heel erg mooi, de wegen goed, de mensen aardig en het is er allemaal rustig en schoon. Een paar keer per jaar rijd ik voor een Nederlandse standbouwer naar de Messe midden in Wenen. Ik vervoer voor hen dan alles wat nodig is om een stand op te bouwen, van wanden, vloerpanelen tot lampen, complete keukenblokken, logo’s en naamborden. Afhankelijk van het aantal stands dat er moeten worden opgebouwd, rijden we dan met meer of minder wagens.” 

Marcel Jolink helpt mee met standbouw

Vaak regel ik dan ook het vervoer voor deze opdrachtgever, omdat ik een netwerk van bedrijven en eigen rijders heb die ik daarvoor kan bellen. Als ik tijd heb en het is nodig help ik dan ook met het opbouwen of afbreken van de stands. Mijn taak is dan vooral ondersteunende bij het aangeven en vasthouden van materialen. Het leuke is ook dat ik daar inmiddels veel mensen ken. Na het werk kan ik dan ook links en rechts op de koffie bij bekenden daar. Dat is gezellig.¨

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.
Lees
HIER meer Mijn Routiers-samenvattingen.