MAN doet zichzelf vlaggenschip cadeau

Ter ere van de eerste verjaardag van de nieuwe MAN-truckgeneratie presenteert het Duitse merk de TGX Individual Lion S. Naast de operationele efficiency en chauffeursgerichtheid die MAN nastreeft, biedt dit vlaggenschip een exclusiviteit, aldus de fabrikant.

MAN doet zichzelf vlaggenschip cadeau| Routiers
MAN doet zichzelf vlaggenschip cadeau| Routiers
MAN doet zichzelf vlaggenschip cadeau| Routiers
MAN doet zichzelf vlaggenschip cadeau| Routiers

De TGX Individual Lion S trekt de aandacht met carbondelen op de bumper en spiegels, en door diverse rode accenten die het opvallende ontwerp onderstrepen. Het radiatorontwerp met zijn zwarte lak en chromen sierstrips, de optionele dakbeugel met vier ledlampen, roestvrijstalen voor- en zijbeugels, zwarte wieldoppen en het exclusieve MAN Individual-zonnescherm moeten voor een krachtige uitstraling zorgen.

Sportieve accenten MAN

Ook in de ruime en comfortabele cabine is exclusiviteit gewaarborgd. Rode stiksels op het multifunctionele lederen stuurwiel benadrukken het sportieve karakter. De stoelbekleding van alcantara is eveneens voorzien van rode stiksels en de armsteunen en portierbekleding zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. De hoofdsteunen zijn voorzien van een rode MAN-leeuw. Lion S-belettering siert de chromen portierlijsten en rode veiligheidsgordels versterken de dynamiek. 

 

Het standaardcomfortpakket zorgt ervoor dat de werkomgeving in de ruime cabine iedere chauffeur zal bekoren. Talrijke assistentsystemen – waaronder Adaptive Cruise Control Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist LRA, Lane Change Assist, Turn Assist en High Beam Assist – staan klaar om de chauffeur te ondersteunen.

Extra opbergruimte

Met het optionele Individual Comfortpakket, dat in de plaats komt van het bovenbed, zijn rustgevende breaks voor de chauffeur gegarandeerd. Het pakket omvat onder meer een ruime bovenkast voor maximaal 1.400 liter extra opbergruimte en de mogelijkheid om een keukenblok met magnetron en koffiezetapparaat in te bouwen. Een optionele 22 inch-televisie aan de zijwand boven het bed zorgt voor de nodige ontspanning voor de chauffeur, al helemaal in combinatie met de comfortabele, verwijderbare tv-loungestoel.

Motorisering TGX Lion S

Bij de nieuwe MAN TGX Lion S draait het niet om een mooi design en handige functies alleen. Met de leverbare D26- en D38-motoren – met vermogens van 510 tot 640 pk – wil deze truck in elk opzicht de alfaleeuw in elke (transport)vloot zijn.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.