Luxe Actros SilverStar Edition voor PLD

Mercedes-Benz 13-06-2019
Luxe Actros SilverStar Edition voor PLD

De vloot van PLD (Pastoor Logistieke Dienstverlening) uit het Noord-Brabantse Oosterhout is uitgebreid met een derde truck: een Mercedes-Benz Actros 1848 LS SilverStar Edition met GigaSpace-cabine.

Luxe Actros SilverStar Edition voor PLD

Het transportbedrijf uit Oosterhout vervoert diverse soorten lading, waaronder (stuk)goederen en zeecontainers. Bovendien is PLD actief in het geconditioneerd vervoer. Mercedes-Benz-truckdealer Rüttchen heeft de trekker geleverd.

Luxe Actros SilverStar Edition voor PLD

Actros SilverStar Edition met Uptime en FleetBoard

De recent in gebruik genomen Actros 1848 LS SilverStar Edition is de eerste Mercedes-Benz truck voor PLD. De truck met luchtgeveerde vooras is rijk uitgerust met veel moderne Mercedes-Benz Trucks-systemen en -functionaliteiten. Ook beschikt de Actros over Fleetboard. De Inzetanalyse van dit telematicasysteem geeft chauffeurs handvatten voor een zuinigere en veiligere rijstijl. Bovendien neemt de logistiek dienstverlener Fleetboard-module Service & Uptime af, waarmee onderhoud efficiënt wordt ingepland en ongeplande stilstand wordt geminimaliseerd. Hierbij biedt de Mercedes-Benz-truckdealer professionele begeleiding.

Luxe Actros SilverStar Edition voor PLD

Uitstraling

De SilverStar is luxueus uitgerust, zowel van binnen als van buiten. De buitenkant van truck is voorzien van zijskirts en luchthoorns. Op het gebied van verlichting is uitgepakt met onder meer bi-xenon-koplampen, diverse ledlampen, zwaailampflitsers op de cabine en andere werklampen. Ook de Mercedes-Benz-ster op de grille is verlicht.

GigaSpace-cabine

De royale GigaSpace-cabine is van alle gemakken is voorzien, namelijk een boven- en onderbed met premiummatras, chauffeurstafel, koelkast, standverwarming en -airco, soundsystem en DAB+-radio. Het exterieur van de cabine is uitgevoerd in klantkleuren: metallic zwart met groene accenten. Het interieur is uitgevoerd in de SilverStar-kleuren: de bestuurders- en bijrijdersstoel zijn voorzien van groene stiknaden en ook de bies van de driedelige mattenset draagt dezelfde kleur. De lederen deurpanelen, het dashboard en het stuurwiel geven de binnenkant van de truck een luxe uitstraling, evenals de ambiente interieurverlichting. Het SilverStar-logo komt op diverse plekken terug: op de mattenset, in de unieke instaplijst en op de stoelen.