Luuk Jolink is ‘een echt Volvo-mannetje’

“Mijn opa had al een Volvo, mijn vader heeft een Volvo en nu rij ik sinds een paar weken ook een eigen Volvo”, aldus Luuk Jolink. “Je kunt dus wel zeggen dat wij echte Volvo-mannetjes zijn. De keuze is voor mij heel simpel; als het maar een Zweed is.”

Luuk Jolink is ‘een echt Volvo-mannetje’| Routiers
Luuk Jolink is ‘een echt Volvo-mannetje’| Routiers
Luuk Jolink is ‘een echt Volvo-mannetje’| Routiers
Luuk Jolink is ‘een echt Volvo-mannetje’| Routiers

Mijn Truck
Wie: Luuk Jolink (19)
Truck: Volvo FH4 460
Bedrijf: Solestus, Wijhe 

“De Volvo heeft qua cabine misschien wat minder ruimte, maar de wagen is zo degelijk en er zit een goede versnellingsbak in. Daarbij is de auto heel erg comfortabel. Dat zit zowel in technische snufjes zoals de dynamic steering, waardoor je de auto met je pink kunt besturen, als in de supercomfortabele stoel die als gegoten zit. Daar kan niets tegenop. Deze tweeassige full option Volvo FH4 460 is een demomodel met werkelijk alles erop en eraan; lederen bekleding, tafeltje, draaibare passagiersstoel, verschillende lampen op het dak en in de spoiler en dan natuurlijk niet te vergeten de talloze technische snufjes. 

Luuk Jolink gaat voor goed fout

De eerste week van januari wordt de cabine volledig gestript en wordt het interieur helemaal vernieuwd. Mijn vader verklaart me voor gek dat ik daaraan € 6.500 uitgeef, maar omdat ik de hele week en in de toekomst ook vast weekenden in de cabine ‘woon’, wil ik ook echt een paleisje op wielen. En dan ook goed fout met rood pluche en beige leer. In de achterwand komt ook het logo en de afbeelding van twee flessen Grey Goose Vodka, de wodka die ik het het lekkerst vind. Ook een toepasselijke naam natuurlijk, omdat de trekker antracietgrijs is gespoten. Verder komen er natuurlijk nog een televisie en magnetron.”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.