Jeffrey Houtman: 'Kijk altijd naar de toekomst'

“Ik run sinds een jaar de twee bedrijven die mijn vader heeft opgericht: verhuurbedrijf van Deense karren Hoco, op- en overslagbedrijf Logistiek Centrum Boskoop (LCB). Daarnaast zijn we in 2016 samen transportbedrijf Houtman Logistiek begonnen”, aldus Jeffrey Houtman. 

Jeffrey Houtman:  'Kijk altijd naar de toekomst'| Routiers
Jeffrey Houtman:  'Kijk altijd naar de toekomst'| Routiers
Jeffrey Houtman:  'Kijk altijd naar de toekomst'| Routiers

Mijn Bedrijf
Naam: Jeffrey Houtman(26)
Truck: DAF
Bedrijf: Houtman Logistiek, Boskoop

“Sinds het plotselinge overlijden van mijn vader vorig jaar was het zelf rijden niet meer te combineren met het kantoorwerk dat ook moest gebeuren. Ik doe nu samen met mijn moeder de administratie en acquisitie voor alledrie de bedrijven.” 

Resultaat upgraden

“We zitten in Boskoop in het hart van de bloemen- en plantenteelt en dus liggen daar de mogelijkheden. Wat ons uniek maakt, is dat we de combinatie bieden van transport en op- en overslag van planten. Daardoor kunnen we het resultaat van beide bedrijven upgraden. Verder heb ik tijdens mijn hbo-opleiding facility management geleerd hoe je als bedrijf het beste in dienst kunt staan van je klanten. Dat is vooral goed luisteren naar wat ze willen, hen ontzorgen en een totaalpakket aanbieden. ICT speelt daarin een belangrijke rol. We zijn als transportbedrijf binnen een paar jaar gegroeid van niets tot vijf vrachtwagens. Zoals we nu werken zitten er groeikansen in de regio en die gaan we zeker benutten.” 

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.
Lees
HIER meer Mijn Routiers-samenvattingen.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.