‘Je wakker houden met suikers is funest’

“Ik ben lang op zoek geweest naar de voor mij ideale baan. Die denk ik nu te hebben gevonden bij Van Setten. Ik ben namelijk niet altijd even makkelijk. Ik werk graag in een schone en rookvrije vrachtwagen en ben er erg zuinig op. Helaas is niet iedereen daar hetzelfde in.”

‘Je wakker houden met suikers is funest’| Routiers
‘Je wakker houden met suikers is funest’| Routiers
‘Je wakker houden met suikers is funest’| Routiers

“Bij van Setten kan ik ‘s nachts rijden en heb ik veel minder last van drukte en stress op de weg. Dat werkt goed voor mij. Bovendien heb ik nu meer tijd voor mijn vrouw, kinderen én de sportschool. Ik vertrek meestal om 17.30 uur en ben dan rond 6.00 uur weer thuis. De ritten die ik rijd gaan van Veenendaal naar Mechelen, Luxemburg en weer terug.”

Samen ontbijten

“Het mooie van ‘s nachts rijden is dat als ik om 6.00 uur thuiskom, ik nog met mijn vrouw en kinderen kan ontbijten voordat zij naar het werk en school vertrekken. Vervolgens ga ik rond 8.30 uur nog anderhalf uur naar de sportschool voordat ik naar bed ga. Heerlijk om daar om de dag te trainen en m’n energie in kwijt te kunnen.”

“Vooral deze huidige baan heeft mij rust gebracht. Ik was door de jaren heen erg onrustig en mede door het ‘s nachts rijden 30 kg aangekomen. Ik was daar een halfjaar geleden helemaal klaar mee. Ik ben toen naar de sportschool gegaan en heb mijn levensstijl drastisch omgegooid. Gelukkig ben ik een positief iemand en inmiddels ben ik dan ook weer 20 kg afgevallen. Daar ben ik best trots op. ‘s Nachts werken is zwaar, maar jezelf wakker houden met suikers is funest. Bij de sportschool helpen ze me niet alleen met goed bewegen, maar ook met een goed voedingspatroon. Ze maken schema’s om af te vallen en voor je spieropbouw.”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.
Lees HIER meer Mijn Routiers-samenvattingen.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Routiers nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.