In Routiers 3: meerijden met de vloggende chauffeur Martijn Kuipers

Routiers 3 is verschenen! In dit nummer maken we een ‘schitterønde’ rit met Martijn Kuipers, chauffeur én vlogger bij Simon Loos, en brengen we een bezoek aan Truckstop 8, meer dan alleen een gezellig wegrestaurant.

In Routiers 3: meerijden met de vloggende chauffeur Martijn Kuipers| Routiers
In Routiers 3: meerijden met de vloggende chauffeur Martijn Kuipers| Routiers
In Routiers 3: meerijden met de vloggende chauffeur Martijn Kuipers| Routiers

Routiers 3 staat echter voor een groot deel in het teken van de cabine, oftewel de werk- en vaak ook woonlocatie van de chauffeur. In de special Thuis in de Cabine vertellen chauffeurs – en laten ze ook zien – hoe zij hun cabine een eigen gezicht geven. Ook vertellen een interieurspecialist en een specialist in het spuiten en airbrushen van truckcabines over de wensen van chauffeurs en tonen ze hoe zij daar vorm aan geven. Truckfabrikanten op hun beurt doen uit de doeken hoe zij cabines ontwikkelen en in hoeverre comfort, veiligheid en uitstraling daarbij een rol spelen.

Mijn Routiers

In de Mijn Routiers-rubrieken komt onder meer Paul Cornelissen aan bod, die met zijn vrachtwagen vol sierbestrating op de meest lastige locaties komt. “Ik zie dat als een uitdaging; het is een kwestie van met gezond verstand bezig zijn.”

NK Veiligste Chauffeur

Ook besteden we aandacht aan het NK Veiligste Chauffeur. Doe jij mee aan deze TVM-competitie? Zo ja, vind je het dan leuk je collega’s, werkgever, vrienden en bekenden op de hoogte te houden met foto’s en vlogs op de website en Facebookpagina van Routiers? Laat het dan weten aan onze redactiecoördinator Annelies van Stijn: [email protected]

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.