‘Ik wil vooral actief kunnen zijn’

Mijn bedrijf 12-07-2019
‘Ik wil vooral actief kunnen zijn’

“Ik rijd sinds twee jaar voor voor Jac. van der Vegt en Zonen, een transportbedrijf gespecialiseerd in horizontaal en verticaal transport.”

‘Ik wil vooral actief kunnen zijn’

Mijn Bedrijf
Naam: Annemarie van der Vegt (20)
Truck: Mercedes Actros
Bedrijf: Jac. van der Vegt en Zonen, IJsselmuiden

‘Ik wil vooral actief kunnen zijn’

“De opa van mijn vader begon met het bedrijf in 1928. Later hebben mijn vader en zijn drie broers het bedrijf overgenomen en inmiddels zitten ook mijn twee broers in de zaak. Ik rijd met veel plezier in m’n Mercedes met semitrailer of huiftrailer met bouwmaterialen en machines door Nederland. In het buitenland, vooral Zuid-Duitsland en België rijd ik met de luchtbehandelingskasten. Chauffeur worden was echter niet wat ik in gedachten had. Ik wilde eigenlijk vooral verder in de paardensport. Ik heb altijd heel erg veel paardgereden, met name eventing. Omdat dat niet eenvoudig is, heb ik ervoor gekozen de chauffeursopleiding te doen. Daar heb ik nooit spijt van gehad.”

‘Ik wil vooral actief kunnen zijn’

Actief

“Het mooie van Jac. van der Vegt is voor mij is dat we in het transport van bouwmaterialen zitten. Ik houd van actief zijn en met het laden en lossen van machines en bouwmaterialen heb ik daar geen klagen over. Daarbij vind ik het prettig om bij veel vaste klanten te komen en hen behulpzaam te kunnen zijn.”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.
Lees HIER meer Mijn Routiers-samenvattingen.