Houd je brievenbus in het oog: Routiers 1 komt eraan!

Komende week valt Routiers 1 bij je in de bus. Daarin onder meer een rijimpressie met de Iveco S-Way. Hoe bevalt de nieuwe Italiaan?

Houd je brievenbus in het oog: Routiers 1 komt eraan!| Routiers
Houd je brievenbus in het oog: Routiers 1 komt eraan!| Routiers

De redactie gaat in gesprek met medewerkers van transportbedrijf Van der Wal. Daar loopt een competitie waarmee wordt bekeken welke chauffeur het meest duurzaam omgaat met zijn truck. 

En is truckplatooning de moeite waard? Of blijft het voorlopig muziek die vanuit de verre toekomst vaag tot ons doordringt?

Routiers 1: elektrisch trucks

Nieuws van het elektrisch front is er ook. Volvo heeft twee op de FM gebaseerde elektrische trucks gepresenteerd. En Scania onderzoekt serieus de mogelijkheid om elektrische vrachtwagens via een bovenleiding van stroom te voorzien.

Descartes-directeur Albert van Roekel werpt in deze Routiers een knuppel in het hoenderhok: rittenplanners moeten volgens hem de traditionele werktijden loslaten om fileschade te voorkomen. Mee eens/oneens? Laat het ons weten via een berichtje op Facebook.

DAF Museum

Verder brengt de redactie een bezoek aan het vernieuwde DAF Museum en rijden we mee met Marco Dijkstra. Zichtbaar zijn vindt hij van levensbelang.

Uiteraard komen veel van jullie collega’s aan het woord in de Mijn Routiers-rubrieken. Veel leesplezier!

Lees meer over wat de professional in transport beweegt in Routiers.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Routiers nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.