Het Vertrouwen heeft vertrouwen in Scania

Bij de aanschaf van een nieuwe lestruck heeft verkeersschool Het Vertrouwen in Erp gekozen voor Scania. Het werd een G410-bakwagen met een Highline-cabine.

Het Vertrouwen heeft vertrouwen in Scania| Routiers
Het Vertrouwen heeft vertrouwen in Scania| Routiers

De opleider brengt daarmee zijn wagenpark naar zeven trucks, allemaal van hetzelfde merk. “Scania is in onze ogen een premiummerk en biedt perfecte zekerheid. Deze nieuwste aankoop past perfect in het huidige jonge en goed onderhouden wagenpark”, aldus Henk Kanters, eigenaar van Het Vertrouwen.

Zeven trucks

Het Vertrouwen is met zeven trucks een van de grotere beroepsopleiders in Nederland. “Als opleider met familiecultuur hebben we de afgelopen vijftig jaar een behoorlijk aantal chauffeurs afgeleverd. Vandaag de dag leiden we jaarlijks enkele honderden aspirant-chauffeurs op”, vertelt Kanters. “Je kunt bij ons lessen voor het C- of C1-rijbewijs, op trekker-oplegger of op bakwagen met middenasaanhanger voor het CE-rijbewijs en later ook voor je lzv-papieren.” Kanters is best trots op het brede lespakket dat hij kan bieden. “Maar de hoofdzaak is dat jongeren hier goed les krijgen, vlot slagen en zich bij ons thuis voelen”, is zijn overtuiging.

Kwaliteit en uniform

De kwaliteit die Kanters biedt, verwacht hij ook van zijn toeleveranciers. “Wij rijden nu een dikke zes jaar met Scania”, blikt Henk terug. “Waarom wij Scania rijden? In onze ogen is Scania een kwaliteitsmerk. Daarnaast voldoet het merk aan ons kritische oog voor representativiteit en biedt het een hoge betrouwbaarheidsgraad. Bovendien is er een duidelijke klik met de dealer in Veghel. Zij zijn te allen tijde zeer klantvriendelijk en servicegericht. Dan ben je ook graag loyaal naar je dealer toe: het is een wisselwerking.”

Alleen Scania

Een ander punt waarom Kanters alleen Scania rijdt, is omdat men bewust één merk voor de deur wil hebben. “Dat doen we ook met onze personenauto’s en dat niet alleen vanwege de uniformiteit. Verschillende soorten bedieningen is lastig voor de leerlingen. Bij Scania is alles modulair. Dat maakt tussendoor overstappen op een ander voertuig makkelijker en kun je als rijschool flexibeler werken.”

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.