Gratis voucher voor warme douche, snack en drankje

coronacrisis 21-04-2020
Gratis voucher voor warme douche, snack en drankje

Voor chauffeurs die van Frankrijk naar Engeland rijden of van Engeland naar Frankrijk heeft Eurotunnel een cadeau: vouchers waarmee ze gratis kunnen douchen, en wat te eten / drinken kunnen krijgen.

Gratis voucher voor warme douche, snack en drankje

Van Frankrijk naar Groot-Brittannië

Als chauffeurs van Frankrijk naar Groot-Brittannië rijden, kunnen ze een £8-voucher krijgen die bij de Stop 24 Folkestone Services of The Ashford International Truckstop in het Verenigd Koninkrijk gebruikt kunnen worden. Met deze voucher kunnen chauffeurs in een locatie van een van deze ketens genieten van een gratis douche, een snack en wat te drinken.

Klik hier voor bovenstaande voucher.

Van Groot-Brittannië naar Frankrijk

Als chauffeurs van Groot-Brittannië naar Frankrijk rijden, kunnen ze een voucher (één per vrachtwagen) krijgen waarmee gratis gebruik kan worden maken van douche en toilet. Daarnaast krijgen ze een warme drank en een pak met snacks voor onderweg. De voucher kunnen in de nieuwe Eurotunnel Heavy goods car park in Frankrijk gebruikt worden.

Klik hier voor bovenstaande voucher.

Voorzorgsmaatregelen vanwege corona

Vanwege de kans op besmetting met het coronavirus worden de regels van de overheid gevolgd. Op dit moment betekent dit dat er maar 20 vrachtwagens tegelijk in één truckstop mogen verblijven en dan nog maximaal 1 uur. Houd daar rekening mee, en blijf veilig!