Geen Mack & Speciaal Transportdag in 2020

coronacrisis 01-07-2020
Geen Mack & Speciaal Transportdag in 2020

De 41ste editie van de Truckstar Mack & Speciaal Transportdag, die op zondag 11 oktober zou plaatsvinden op het Borchland-terrein in Amsterdam Zuid-Oost gaat niet door vanwege het coronavirus.

Geen Mack & Speciaal Transportdag in 2020

Willem Kuiper, organisator van het evenement: “Na zorgvuldige afweging is in gezamenlijk overleg met de sponsoren Truckstar, Mammoet, Liebherr, IMC Models en Nooteboom Trailers het besluit genomen om het evenement voor dit jaar niet door te laten gaan. Het nieuwe protocol waaraan evenementen en beurzen moeten voldoen in verband met het coronavirus achten wij voor deze dag  in de huidige vorm onuitvoerbaar. Wij vinden het onvoorstelbaar jammer dat wij alle fans van Macks, kranen en speciaaltransport moeten teleurstellen, maar de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, leveranciers, deelnemers, crew en vrijwilligers is onze grootste prioriteit.”

 De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag geldt als één van de grootste evenementen voor trucks, kranen en speciaaltransport in Europa en trekt jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers. Dit jaar zou het voor de laatste keer op het Borchland terrein worden georganiseerd. De volgende editie zal eind september of begin oktober 2021 plaatsvinden op een nieuwe locatie. Waar dit zal zijn, wordt in de loop van volgend jaar bekend gemaakt.