Garagebedrijf Pals heeft met DAF Servicewagen met hoofdletter

Vrachtwagengarages hebben servicewagens. Dat is op zich niet heel bijzonder. Maar Garagebedrijf Pals uit Vaassen heeft een Servicewagen. Met hoofdletter. Geen busje, maar een DAF-vrachtwagen met een volledig ingerichte bak, compleet met gereedschapsrek, doosjes, bakjes, allerlei accessoires en zelfs een werkbank. 

Garagebedrijf Pals heeft met DAF Servicewagen met hoofdletter| Routiers
Garagebedrijf Pals heeft met DAF Servicewagen met hoofdletter| Routiers

Dennis Pol van garagebedrijf Pals Vaassen is er de afgelopen tijd enorm druk mee geweest om deze Servicewagen helemaal perfect uit te rusten. Zodat het bedrijf uit het Veluwse dorp zijn klanten perfect van dienst kan zijn. De bak is opgebouwd door Jonker Carrosserieën uit Apeldoorn en gespoten door Slijkhuis Schade in Apeldoorn. 

De onderbouw is gespoten door Bedrijfswagen- industriespuiterij B. de Wilde. Die hebben ook de reclame aangebracht. De bekisting en sideskirts zijn aangebracht door HSE; de werkbank is gemaakt en gemonteerd door De Beuk Werkbanken (WassinkTechnische Handelsonderneming) in Vaassen. 

DAF in het donker

Ook in het donker kan de de truck zijn weg goed vinden met een extra lampenbeugel met verstralers en flitslampen. In het donker wérken gaat goed dank zij twee grote ledbalken en ten slotte valt de DAF lekker op met een verlicht DAF-logo. 

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.