Eerste MAN TGX voor Groenendaal Transport

Groenendaal Transport uit Rotterdam, specialist in het vervoer van vloeistoffen en afvalstoffen, heeft zijn vloot uitgebreid met een dikke MAN TGX. De TGX 18.460 BLS is uitgerust met een XXL-cabine, een wens van de chauffeur.

Eerste MAN TGX voor Groenendaal Transport| Routiers

De nieuwe MAN TGX biedt de gewenste combinatie van een laag gewicht, een zuinige en schone aandrijflijn, een ruime cabine, een laag geluidsniveau en de juiste kracht en uitstraling. De nieuwe TGX heeft inmiddels ruim 30.000 km gereden en dat naar volle tevredenheid van directeur en chauffeur.

Chauffeurs hebben inspraak

Groenendaal Transport beschikt over een vloot van dertien trekkende eenheden en achttien tanktrailers. Hiermee worden ADR-transporten uitgevoerd en afvaltransporten. De nieuwe MAN maakt deel uit van een onderzoek naar alle truckmerken. Bekeken wordt welke merken het beste bij Groenendaal Transport passen. Bij dit proces hebben de chauffeurs inspraak en om die reden waren chauffeur en directeur het er snel over eens dat deze MAN aan het wagenpark toegevoegd zou moeten worden.

Inclusief compressor

De nieuwe TGX is uitgerust met de Tipmatic 14-versnellingsbak, fraaie lichtmetalen wielen, een extra lampenbeugel, luchthoorns en is verder in ADR-uitvoering afgeleverd inclusief compressor.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Routiers nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.