Eerste MAN aan de slag bij A. van Velsen

Betontransportspecialist A. van Velsen Transport uit Stompwijk heeft onlangs zijn eerste MAN in gebruik genomen. Het gaat om een TGS 49.460 10×4 met meesturende achterste as. 

Eerste MAN aan de slag bij A. van Velsen| Routiers
Eerste MAN aan de slag bij A. van Velsen| Routiers

Het familiebedrijf van A. van Velsen Transport bestaat nu bijna 25 jaar. “We werken in veel gevallen nog voor klanten van het eerste uur”, vertelt Aad van Velsen. “Het is belangrijk dat alle partijen die met ons samenwerken, weten waar ze aan toe zijn. Met verreweg de meeste van onze relaties werken we dus al heel lang samen. Op die manier is MAN ook in ons wagenpark gekomen. Ik ken een van hun accountmanagers al lang, maar van een MAN kopen kwam het niet.”

MAN als goed alternatief

Toen het vaste merk waarmee Van Velsen zakendeed niet meer kon leveren, ging Van Velsen op zoek naar een goed alternatief, dat werd al snel een MAN. MAN heeft al meerdere van zulke voertuigen geleverd, het merk is een begrip, ook in de markt voor gebruikte voertuigen. Dat gaf voor mij de doorslag om voor MAN te kiezen.” 

Wierda Voertuig Techniek

Al snel maakte Aad van Velsen kennis met de sales engineering van MAN. “Van Leeuwen Truckservice is een uitstekende dealer met verstand van zaken. Ik wilde voor een 10×4-versie natuurlijk een extra as hebben. MAN werkt daarvoor samen met Wierda Voertuig Techniek uit Joure. Dat is me erg goed bevallen. Hun organisatie en expertise vormen de perfecte aanvulling op wat MAN te bieden heeft.”

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.