Dylan Pronk start eigen transportbedrijf

“Misschien voor sommigen niet zo avontuurlijk, maar ik geniet van de dagelijkse ritten van verschillende kwekers in het Westland naar de veilingen in vooral Naaldwijk, Aalsmeer en wat minder naar die in Rijnsburg en het Duitse Straelen”, vertelt Dylan Pronk. 

 Dylan Pronk start eigen transportbedrijf| Routiers
 Dylan Pronk start eigen transportbedrijf| Routiers
 Dylan Pronk start eigen transportbedrijf| Routiers

Mijn Rit
Wie: Dylan Pronk (27)
Truck: Scania
Bedrijf: Green Speed, Naaldwijk

“Ik vervoer nu ruim zes jaar bloemen en planten, waarvan sinds drie jaar voor Greenspeed, en dat bevalt me uitstekend. De afwisseling van alle soorten bloemen en planten vind ik leuk, evenals de contacten die je hebt met onder meer de kwekers. We komen vrijwel altijd bij dezelfde zeven tot acht kwekers en dus ken je iedereen. Bovendien leer je doordat je er dagelijks komt heel veel van de bloemen en planten die je vervoert. Het is heel boeiend om het kweekproces iedere dag van dichtbij te zien van onder andere chrysanten, orchideeën, potrozen enzovoorts enzovoorts.”

Dylan Pronk blijft groen vervoeren

“Als het aan mij ligt, blijf ik dus bloemen en planten vervoeren. Ook als ik vanaf 1 januari 2021 mijn eigen transportbedrijf start. Een eigen transportbedrijf beginnen, is niet per se altijd een droom van me geweest. Maar rijden met een eigen truck, welke chauffeur vindt dat nou niet leuk…”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.