De nieuwe Routiers al gezien?

31-08-2020
De nieuwe Routiers al gezien?

Ligt Routiers 4 al in je brievenbus? Ook deze uitgave is namelijk goed gevuld met trucknieuws, verhalen van collega’s en zaken die goed zijn om te weten.

De nieuwe Routiers al gezien?

In de nieuwe Routiers staan we met Iveco en Renault op de parkeerplaats bij wegrestaurants. Iveco was on tour met RadioNL en Renault Trucks stak chauffeurs een hart onder de riem; zij hebben immers de afgelopen tijd veel meegemaakt tijdens hun werk. Hoe kijken chauffeurs aan tegen de S-Way en de F1 Edition?

De nieuwe Routiers al gezien?

Mijn Routiers

In de Mijn Routiers-artikelen treffen we uiteenlopende verhalen: van touringcarchauffeur tot horecaondernemer en van broodchauffeur tot versrijder. Op de cover steelt Robert van der Linden de show met de mooiste trekker van Nederland, verkozen tijdens het beperkt gehouden Truckstar Festival. Een hobby mag wat kosten, vindt Robert. Dat is geen grootspraak… bekijk z’n Scania maar eens.

Laaggeletterd

In deze uitgave ook aandacht voor laaggeletterdheid. Het is een probleem – zeker in een tijd van coronavirus en veel (ver)andere(nde) regels – dat STL graag meer op de radar wil brengen. Want denk er niet te klein van: maar liefst 13 procent van de vrachtwagenchauffeurs is laaggeletterd. En dat kan op z’n minst stress opleveren, maar ook zorgen voor gevaarlijke situaties.

MAN en Volvo – nu live!

Uiteraard hebben we naast de truckstoptours van Iveco en Renault ook volop ander trucknieuws. Zo konden we de nieuwe Volvo-generatie eindelijk live aanschouwen – kijk hier voor een impressievideo – en mochten we zelfs de weg op met de nieuwe MAN TGX.

Lees het allemaal in Routiers 4! Nog geen abonnee? Klik hier!