Danny Bathoorn is verliefd op het speciaaltransport

Mijn bedrijf 26-01-2022
Danny Bathoorn is verliefd op het speciaaltransport

De 33-jarige Danny Bathoorn besloot drieënhalf jaar geleden voor zichzelf te beginnen. Een goede zet, want hij doet zijn werk met veel plezier!

Danny Bathoorn is verliefd op het speciaaltransport

Wie: Danny Bathoorn (33 jaar)
Truck: Mercedes Vito bus
Bedrijf: Transportbegeleiding Oss

“Ik ben drieënhalf jaar geleden voor mezelf begonnen als transportbegeleider van exceptioneel transport. Mijn bedrijf heet Transportbegeleiding Oss. Ik had de drang om iets voor mezelf te gaan doen, omdat het soms niet goed klikte met werkgevers vanwege een andere visie. Voorheen werkte ik als vrachtwagenchauffeur, maar ik koos ervoor een opleiding transportbegeleiding te volgen. Vooral omdat ik iets wilde doen wat niet zoveel mensen zomaar doen. Als je eenmaal in het speciaaltransport zit, word je er verliefd op! Ik ben heel blij dat ik de switch heb gemaakt.”

Danny Bathoorn wil transportcertificaat halen

“Ik ben begonnen als transportbegeleider, vervolgens ging ik ontheffingen aanvragen voor Nederland. En nu, na drieënhalf jaar ben ik ook bezig met het halen van mijn transportcertificaat. Als ik dat haal, mag ik mijn eigen vrachtwagens aanschaffen en kan ik het complete plaatje aanbieden: transportbegeleiding, ontheffingen en vrachtwagens.”

Lees het volledige artikel in Routiers. Nog geen abonnee? Klik HIER.