DAF Trucks zoekt oudste truck die nog gebruikt wordt

Daf 21-08-2018
DAF Trucks zoekt oudste truck die nog gebruikt wordt

DAF Trucks is op zoek naar de oudste truck die nog steeds voor transporttaken wordt ingezet. De zoektocht richt zich op typische DAF voertuigen uit de afgelopen decennia die hun diensten dagelijks blijven bewijzen.

DAF Trucks zoekt oudste truck die nog gebruikt wordt

Eigenaren en chauffeurs worden uitgenodigd om een foto of video van hun truck te delen op de Facebook-pagina van DAF Trucks N.V.

DAF Trucks viert jubileum

DAF Trucks viert dit jaar haar 90-jarige jubileum. De onderneming richtte zich in eerste instantie op de bouw van opleggers en aanhangwagens en begon in 1949 met de productie van vrachtwagens.

Regelmatig ontvangt DAF foto’s van trotse eigenaren en chauffeurs van over de hele wereld, foto’s van DAF-trucks die de productielijn vele decennia geleden hebben verlaten en nog steeds dagelijks worden ingezet. Dit heeft de interesse van DAF aangewakkerd – wat is de oudste truck nog in gebruik en waar bevindt deze zich?

Ier John Tarrent voor zijn DAF 2100 die hij in 1984 kocht en die nog steeds in gebruik is. Daf Trucks zoekt de oudste truck die nog in gebruik is.