DAF Nederland zoekt de beste chauffeur van Nederland

Wie is de beste chauffeur van Nederland en wie is de beste van Europa en daarbuiten? De DAF Driver Challenge 2019 zal dit de komende maanden bepalen.

DAF Nederland zoekt de beste chauffeur van Nederland| Routiers
DAF Nederland zoekt de beste chauffeur van Nederland| Routiers

De DAF Driver Challenge 2019 wordt in meer dan 28 landen gehouden en zal eindigen met een spectaculaire finale in september. Dan wordt in Luxemburg gestreden om de titel ‘International DAF Driver Champion 2019’.

Onderscheidende factor

De DAF Driver Challenge bestaat uit drie rondes: het begint met de inschrijving, waarbij de chauffeur zichzelf introduceert en uitlegt waarom hij of zij een kansrijke deelnemer is. Chauffeurs kunnen zichzelf inschrijven of genomineerd worden door collega’s, familie of de dealer. De tweede ronde is een onlinetest waaruit de beste presteerders uitgenodigd worden voor de finale op 22 juni. Toewijding, vaardigheden en passie zijn hierbij de onderscheidende factoren. De Nederlandse kampioen wordt uitgenodigd voor de internationale finale op 28 en 29 september op het Goodyear Testterrein in Luxemburg.

Een wedstrijd voor iedere trucker

Deelname aan de wedstrijd is uiteraard voor alle chauffeurs, ongeacht het merk waar hij of zij in rijdt. Richard Zink, directeur Marketing & Sales en boardmember van DAF Trucks: “Al tientallen jaren bouwen wij trucks met hoogstaand chauffeurscomfort en met een brede range aan technologieën, ontwikkeld om de chauffeur te ondersteunen. Wij dagen daarom alle chauffeurs uit om hun rijvaardigheden in onze excellente voertuigen te laten zien.”

Inschrijven kan HIER

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Routiers nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen


  • Agenda

  • Geen agenda-items bekend.